Paste de orez cu legume chinezesti

de ralu_river in Mancaruri de legume, 31 Oct 2012 | 5483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste de orez
  • varza
  • o ceapa verde
  • un usturoi verde
  • un morcov
  • 1/2 dovlecel
  • sos de soia
  • ulei de masline
  • sare
  • chilli
  • praf de ghimbir
  • susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de orez cu legume chinezesti:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Ceapa si usturoiul se taie feliute, morcovul se curata si se taie bastonase, dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete, varza se taie fasii.

Ceapa si usturoiul se calesc cateva minute in ulei, dupa care se adauga celelalte legume, condimentele si susanul si se calesc 6-7 minute la foc mare (nu trebuie lasate mai mult, pentru a ramane crocante). Se adauga cateva linguri de sos de soia (atentie ! sosul de soia este foarte sarat - mai bine nu mai puteti sare in mancare), se scurg pastele, se adauga peste legume, se amesteca si se mai lasa pe foc un minut. 

TIPS-URI

1

Se potriveste perfect cu Chutney (se gaseste la Auchan, la raionul cu produse orientale).

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de orez cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stir-fry cu legume chinezești